Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №921 від 11.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Як рівняни святкували* Івана Купала на Ювілейному

Як рівняни святкували* Івана Купала на Ювілейному

7 липня у парку “Хімік” на Ювілейному було людно. Рівняни долали перешкоди мотузкового парку, насолоджувались концертом та розмальовували лице аквагримом. Так вони святкували Івана Купала.

Ініаціатор свята, кандидат в народні депутати України Олексій Муляренко розповів, що він заздалегідь запланував зробити декілька подібних свят в різних локаціях міста.

“Людей багато, і я бачу , що вони не тільки з Ювілейного чи Боярки, а з різних куточків нашого міста. І судячи по настрою і активності свято вдалося”.

Рівняни мали змогу вдосталь розважитися на мотузковому парку та атракціонах, адже вхід був вільним. Багато хто любить активний відпочинок, тому черги були немаленькими.

Діти розважалися з аніматорами, які проводили веселі конкурси. Малюки були в захваті і від шоу мильних бульбашок: хтось намагався лопнути хоч одну, інший зачаровано спостерігав за процесом.

Мало хто втримався від того, щоб намалювати в себе на обличчі метелика або маску людини-павука. Спеціальними фарбами аквагример малював все, що душі хотілося.

На святі можна було побачити і пожежні машини. Біля них пожежники показували своє спорядження і кожен охочий міг його приміряти та сфотографуватися.

“У мене чудові враження від свята. Подобається те , що є у нас такі люди, які роблять для дітей і дорослих такі відпочивальні зони , – розповідає рівнянка Оксана Прус і додає: – Я хотіла б таких свят побільше”.

Згодом розпочався святковий концерт. Піднімали настрій рівнянам учасниця 7-8 сезону X-фактору Аліна Ляшук та фіналістка шоу “Голос. Діти” 2015 року Катя Качановська. Атмосферу створював яскравий гурт “Con brio”.

Рівняни мали можливість поласувати смачними шашликами від ресторації “Бурштин”.

На святі можна було не тільки побачити, а й пофографуватися біля вінтажного стильного авто. Ця ідея організаторам прийшла нещодавно.

“Я відновлював його (автомобіль – ред.) близько 20 років до того стану, в якому він зараз знаходиться. Це автомобіль мого батька і на ньому я вчився їздити. Враховуючи те , що йому 65 років і таких авто залишилось дійсно дуже мало, до нього стоїть черга пофотографуватися і це мені дуже приємно”, – розповідає пан Олексій.

На святі Олексій Муляренко оголосив конкурс на найкраще фото біля автомобіля. Для цього потрібно було сфотографуватися і викласти світлину у Facebook або Instagram з хештегом #ПеремогаМуляренка. Переможців, які отримають свої подарунки 19 липня, буде двоє і їх обиратимуть рандомно.

Враження від свята у рівнян хороші. Вони переконують, що подібні ініціативи їм до вподоби.

“Ми випадково потрапили сюди і приємно здивовані. Хочу, щоб організовували такі свята для жителів, і тоді, я думаю, ми станемо щасливіші”, – ділиться враженнями рівнянка Людмила.

Цьогорічне Івана Купала для мешканців Рівного пройшло весело та активно.

11.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 11.07.2019p. 
На головну сторінку