Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №278 від 08.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Баскетбол

"Пульсар" - "Кривбасбаскет-Люкс" (Кривий Ріг) - 72:87

БК-93 “Пульсар” у матчі чергового туру баскетбольної Суперліги поступився на власному майданчику команді “Кривбасбаскет”.

Гру рівняни розпочали більш-менш вдало, навіть перемогли у першій чверті. Насамперед, завдяки тому, що “пульсарівцям” деякий час вдавалося стримувати лідерів гостей - Корабльова та Кондратівця. На жаль, перевага господарів майданчика тривала недовго.

“Кривбасбаскет”, який бореться за місце у вісімці кращих, збільшив оберти, і переломив хід матчу. Друга чверть гри завершилася вже з рахунком 45:43 на користь баскетболістів з Кривого Рогу.

Далі - гірше. В дебюті третьої десятихвилинки спурт гостей 9:0 зламав гру “Пульсара”, який за час, що залишався до фінального свистка, так і не зміг хоча би наблизитися у рахунку до показника суперників.

У підсумку - чергова поразка - 72:87.

Віктор ГЕРАСИМЧУК, гравець “Кривбасбаскету”, екс-гравець “Пульсару”:

- Дуже хвилювався перед грою. Важко виступати у рідному залі проти команди, у якій починав свою кар’єру. Самим матчем задоволений. Вже вкотре, як і у минулих двобоях проти “Азовмашу” і “Хіміка”, ми чудово відіграли у захисті, і це допомогло нам перемогти. Гра з “Пульсаром” була дуже важливою для клубу у турнірному плані. Нам на п’яти наступає МБК “Одеса”, боремося за місце у плей-офф, отож права на помилку не мали. Думаю, результат зустрічі - абсолютно закономірний.

Сергій ШЕМОСЮК, головний тренер БК-93 “Пульсар”:

- Сьогодні “Кривбасбаскет” довів, що він все ж трохи сильніший, аніж наша команда. До того ж, клубу із Кривого Рогу більше посміхалася Фортуна. На жаль, після вдалого старту “Пульсар” повністю провалив третю десятихвилинку: як завжди, підвела точність кидків. Натомість, гості використовували чи не кожну свою можливість, це і зіграло з нами злий жарт. Тричі на чудову позицію партнери виводили Сокура, але Станіслав ці шанси не використав.

Покладали великі надії на перемогу у цій грі і, можливо, саме хвилювання та страх за результат зламали нашу гру. Крім того, не вистачало впевненості. Незважаючи на поразку, не опускаємо рук, продовжуватимемо боротися. Найближчі матчі Кубка України розглядаємо як ще один шанс краще підготуватися до ігор Суперліги.

* * *

Наступну гру рівняни проведуть у Дніпропетровську, де 7-8 лютого у рамках розіграшу Кубка України поміряються силами із тамтешнім БК “Дніпро”. Вдома ж помаранчеві зіграють 24 лютого - також проти “Дніпра”, проте, вже у чемпіонаті.

08.02.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2007p. 
На головну сторінку