Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №922 від 18.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Агатівка» запалює вогонь «Олімпійського літа»

«Агатівка» запалює вогонь «Олімпійського літа»

Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка», вже багато років поспіль є одним з найактивніших учасників Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо». Кожна зміна дітей тут не обходиться без захопливих спортивних естафет і конкурсів, які традиційно для них організовує комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Нинішні старти були досить багаточисельними, адже на спортивний майданчик вийшло одразу дев’ять команд. Перед початком змагань всі учасники пройшли урочистою ходою і під звуки Державного гімну України запалили Олімпійський вогонь. В небі замайоріли Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України, що означало завершення урочистостей та початок спортивних баталій.

В ході естафет кожен колектив досить впевнено проходив дистанції. Для успішного виступу в загальнокомандному заліку їм потрібно було показати хороші результати в 5 естафетах. Решта, хто не потрапив до складу, активно вболівали за своїх фаворитів.

Цього разу найсильнішою, найшвидшою і найвитривалішою стала команда «Олімп». Другу та третю сходинку п’єдесталу посіли «Силачі» та «Бігуни». В індивідуальних конкурсах перемогу вибороли: Софія Герус, Дарія Мазур та Валентин Кодан.

На завершення відбулося традиційне відзначення переможців та призерів. Вони отримали дипломи та пам’ятні сувеніри від організаторів спортивного свята.

18.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2019p. 
На головну сторінку