Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №922 від 18.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Олексій МУЛЯРЕНКО в ефірі «Прямого»: «Вороги України сприймають нашу доброту за слабкість та починають нас провокувати»

Олексій МУЛЯРЕНКО в ефірі «Прямого»: «Вороги України сприймають нашу доброту за слабкість та починають нас провокувати»

Колишнього голову Рівненської ОДА Олексія Муляренка 11 липня запросили в якості спікера на популярне ток-шоу «Прямий ефір» на Телеканал «Прямий». День ефіру якраз був багатий на новини: зокрема, прийнятий Верховною радою новий виборчий кодекс, заява Президента про намір люструвати всіх чиновників, що працювали з 2014 року та інше.

Цілий ефір можна подивитися за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=27deh_Xffn0.

Отож, Олексій Муляренко в ефірі «Прямого» висловив такі основні тези та думки:

Про проросійську пропагандистську діяльність телеканалів Медведчука

- Іноді мені здається, що ми в Україні заграємося в демократію та підмінюємо поняття. У нас інколи анархія, а не демократія, і наші вороги сприймають нашу доброту за слабкість та починають нас провокувати. Треба жорсткіше реагувати на такі речі: є порушення - забирайте ліцензію у цього телеканалу і не треба з ним бавитися. Якщо ми розуміємо, що це проросійський телеканал, то нема йому тут що транслювати.

Про ініційований Зеленським Закон про розширення люстраціії

- Попередній закон про люстрацію був не ідеальний, але зрозуміло було по відношенню до кого він застосовувався: до людей, які вчинили бійню на майдані, до людей, які хотіли змінити курскраїни, ми ж пригадуємо чому майдан був саме Євромайданом, тому що повстала вся країна, бо нас нагло повертали в сторону Росії. Заява президента люструвати кого: людей, які пройшли майдан, людей, які пройшли війну, людей, які отримали голу й босу країну у 2014 році, побудували і підняли економіку і в нас почало збільшуватися ВВП.

Про легалізацію бурштину

- Шкода, що у сьогоднішнього парламенту не вистачило політичної волі прийняти цей закон (про легалізацію бурштину - ред), мені його дуже не вистачало, як голові Рівненської ОДА.

18.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2019p. 
На головну сторінку