Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №922 від 18.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віталій Гайдукевич: У Віталія Ундіра багато цікавих та корисних для громади проектів*

Віталій Гайдукевич: У Віталія Ундіра багато цікавих та корисних для громади проектів*

Нашого земляка, відомого телеведучого Віталія Гайдукевича добре знають на Рівненщині і не тільки, як телевізійника. Він пішов у велику політику і тому, коли він нещодавно побував на Рівненщині, розмова зайшла саме про політичну ситуацію в державі.

Віталій Гайдукевич: «Я є членом президії партії «Європейська Солідарність». Мене часто питають, чому я пішов у політику і чому саме в ЄС. Відповідь проста. Я, як громадський діяч і один із засновників ГО «Справа громад», не можу не розуміти - Україні потрібні політичні партії зі стабільною зрозумілою ідеологією.

Що в нас відбувається сьогодні? Якщо почитати програми абсолютної більшості наших політичних сил і послухати висловлювання їх лідерів та активістів, то не можна не дивуватися. У нас є праві партії, які виступають з відверто комуністичними закликами, консервативні політичні сили (так вони самі себе називають), які за легалізацію одностатевих шлюбів і так далі. Цей список можна продовжувати ледве не до безкінечності. Є і такі «партії», які програми як такої не мають і роблять ставки на шоу та «фішечки». Така ситуація є ненормальною, не цивілізованою і не демократичною.

На моє глибоке переконання українське суспільство вже давно потребує потужних ідеологічних партій, які висловлюють думку великих груп населення і захищають їх інтереси.

Такою політичною силою є «Європейська Солідарність». Хочу сказати, що у нас склалась дуже сильна команда однодумців. Наведу простий приклад. В нашій області в місті Корець є замок. Старовинний замок. Точніше сьогодні - це лише руїни замку, але з нього можна зробити чудовий історико – архітектурний комплекс. Це ідея Віталія Ундіра. Дійсно, ми ходимо по золоту, але це саме золото не використовуємо. Відродивши Корецький замок ми отримаємо чудову, унікальну пам?ятку історії, куди будуть їхати туристи з усієї України та з-за кордону. Це ж робочі місця, яких потребує Корець, додаткові надходження до бюджету громади. Однак, на рівні області такий масштабний проект втілити неможливо, потрібна допомога з державного бюджету. Коли ми обираємо депутата – мажоритарника, то обираємо свого представника в парламенті, який в тому числі й опікується розвитком свого регіону. До речі у Віталія Ундіра таких проектів, як відродження Корецького замку - десятки і хочу сказати, що всі вони реальні і корисні для людей, громад. Тому я закликаю виборців проголосувати 21 липня по 153 виборчому округу за Віталія Ундіра.

Записав Володимир Конєв.

18.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2019p. 
На головну сторінку