Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №278 від 08.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смачного!

Заправив авто - не забудь про себе

Заправив авто - не забудь про себе

Кафе-бар "на заправці" гостинно запрошує

Цими днями свою першу річницю з дня створення святкує кафе, директором якого є молода, комунікабельна та приємна жінка - приватний підприємець Олена ПОЛІЩУК. Двері цього закладу гостинно відчиняються всім бажаючим смачно поїсти, гарно провести час або ж відзначити важливу подію у своєму житті. Затишний, зі смаком оформлений інтер’єр, приємна музика, привітність персоналу в поєднанні зі смачною кухнею... Все це - кафе-бар пані Олени.

- Іноді відвідувачі, які заходять до нас випити філіжанку кави, дивуються асортименту страв, - говорить Олена Поліщук. - Адже поміж інших кафе такого статусу - “на заправці”, де зазвичай пропонують каву та хот-доги, наше суттєво відрізняється.

Окрім затишного інтер’єру та широкого розмаїття смачних страв у кафе пані Олени клієнтів приваблюють ціни. Наприклад, комплексний обід, який включає в себе першу й другу страву, салат і компот, коштує тут лише десять гривень. Завжди широкий вибір свіжих, оригінальних страв, асортимент яких постійно оновлюється. Адже, на думку персоналу кафе, клієнту завжди цікаво спробувати щось новеньке.

Олена Анатоліївна переконана: запорукою успіху будь-якої справи є людські стосунки. А якщо мати поруч хороший, стабільний колектив, підтримку друзів, то можна бути впевненою в тому, що успіх не за горами. А ще потрібно любити свою роботу, і Олена Поліщук її справді любить.

- Варто лише почати, а потім все буде гаразд, - стверджує пані Олена. - Коли рік тому я бралася за цю справу, було страшно. Втім, поступово все увійшло у своє русло, й нині ми досягли успіху. Кафе знають, маємо постійних клієнтів, які задоволені нашим сервісом. Ми намагаємося догодити відвідувачам, і люди це відчувають. А коли їм добре - добре й нам, адже кожному приємно, коли його хвалять.

У будь-якому харчовому закладі, який себе поважає, мусить бути фірмова страва. Є така й у кафе пані Олени.

- На наші чанахи і солянку місцеві гурмани спеціально приїжджають з усіх куточків Рівного, - розповідає Олена Анатоліївна. - Завітайте і ви до нас: вас радо зустрінуть і смачно нагодують. А для проведення бенкету можна замовити простору залу на 30-35 місць. Зателефонуйте - й офіціанти ще до вашого приходу накриють стіл та приготують саме те, що вам до смаку!

08.02.2007Алла РОГАШКО

Адреса кафе: м.Рівне, вул. Будівельників, 1, тел.: (0362) 24-95-58



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2007p. 
На головну сторінку