Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №928 від 30.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Івлєєва та Бєдняков зійдуться у неабиякому протистоянні

Івлєєва та Бєдняков зійдуться у неабиякому протистоянні

Стартували зйомки нового сезону проекту «Орел і Решка», де ведучі будуть протистояти один одному. Він буде називатися «Івлєєва vs Бєдняков». Прем’єра відбудеться в ефірі каналу «Інтер» вже у вересні.

При цьому продюсер зауважує, що це не просто новий сезон «Орла і Решки», а зовсім новий рівень подорожей, до того ж ведучі є далеко не новачками.

«Це досвідчені вовки подорожей, які покажуть глядачам, де і як краще відпочити, що варто побачити своїми очима, а куди краще взагалі не потикатися. Ці досвідчені туристи, здавалося б, об’їхали весь світ. Але на планеті залишилося ще безліч туристичних напрямків, де не бував жоден з них: Нова Зеландія, Сідней, Мілан, Колорадо! В цьому сезоні Андрій Бєдняков і Настя Івлєєва постараються, нарешті, закрити свій гештальт подорожей, а телеглядачі побачать один із самих яскравих і незабутніх сезонів за всю історію проекту!», - зізнається продюсер проекту Олена Синельникова.

У 2011 році актор і пародист Андрій Бєдняков став ведучим проекту «Орел і решка» разом з Жанною Бадоєвою. За 8 сезонів він облетів майже 100 міст світу.

«Ми уважно читаємо коментарі наших глядачів. І прохань «Поверніть Бєднякова» і «Поверніть Івлєєву» за нашими підрахунками найбільше. А бажання наших глядачів – закон», – запевняє Олена Синельникова.

30.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2019p. 
На головну сторінку