Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №929 від 05.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» переконливо обігрує «Оболонь» у Бучі!

«Верес» переконливо обігрує «Оболонь» у Бучі!

Рівненський «Верес» розбиває дублерів столичної «Оболоні-Бровар» - 4:0! Таким чином наша команда здобуває першу велику перемогу упродовж двох років і тим самим наздоганяє пелетон лідерів у Групі «А» Другої ліги! Востаннє дотепер з різницею у чотири і більше м’ячів «Верес» перемагав 10 вересня 2017 року. Тоді рівняни з рахунком - 6:1 у Львові перемогли «Карпати»! І теж під керівництвом Юрія Вірта!

«Оболонь-Бровар-2» (Буча) - «Верес» (Рівне) - 0:4 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 6 тур

1 вересня 2019 року, Буча, стадіон «Ювілейний»

Арбітр: Вадим Подригуля (Луцьк)

Асистенти арбітра: Олексій Дубовий (Луганськ), Ярослав Пилипенко (Кропивницький)

Четвертий арбітр: Олександр Титов (Донецьк)

Спостерігач арбітражу: Юрій Козачук (Вінниця)

«Оболонь»: Коломієць - Потопальський, Мате, Степаненко, Глошардін (Покойовий, 46), Корнєв (Дерев’яго, 76), Прокопенко (Чобанов, 46), Пучковський (Островський, 46), Касімов (Сичевський, 90), Ткач, Рафальський. Запасні: Дьогтяр, Дишкант, Кузьменков, Грабовський, Лаврієнко, Чистяк, Козій.

Головний тренер: Олег Мазуренко.

«Верес»: Бабійчук - Чеботаєв, Ховбоша, Петько, Солдат, Гребенюк (Пінчук, 79), Морозенко (Любчак, 90), Кучеров, Соломка (Дударенко, 87), Яременко (Євдокимов, 85), Шестаков (Сад, 87). Запасні: Фіяло.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Голи: Яременко (67), Петько (70), Шестаков (84), Кучеров (90+1)

Попередження: Покойовий (82) - Морозенко (50)

Виходячи на гру проти дублерів першолігової столичної «Оболоні» у Бучі, рівняни вже знали про результати матчів конкурентів. Аби наздогнати «Ниву» та «Полісся» у турнірній таблиці Групи «А» Другої ліги - «Вересу» потрібні були три очки.

Втім, перемога над молодою командою Олега Мазуренка - далася дуже непросто. Вже на старті поєдинку рівнян врятував Максим Бабійчук, вдало згрупувавшись і парирувавши удар когось і «пивоварів». Ще двічі наш голкіпер врятує команду у другому таймі.

Гості теж мали свої моменти. А в одному з епізодів ще до перерви Михайло Шестаков навіть забив. Але арбітр матчу, лучанин Вадим Подригуля, зафіксував офсайд.

Нервова гра з великою кількістю боротьби тривала до середини другого тайму. Після кутового справа м’яч вже на лівому флангу атаки підібрав Ігор Солдат і відпасував у центр на Антона Яременка. Нападник «Вереса» дуже технічно розібрався з кількома опонентами і пробив за недосяжною для голкіпера траекторією - 0:1.

Вже за три хвилини рівняни забили вдруге. Досвідчений Корнєв сфолив проти Євгена Морозенка. І Сергій Петько потужним низовим ударом метрів з тридцяти застав зненацька голкіпера «Оболоні» - 0:2.

Далі - справа техніки. У контратаці Михайло Шестаков на швидкості обігрався з Валерієм Кучеровим - і це - 0:3. А на заключній хвилині гри відзначився сам Валерій Кучеров, опинившись першим на добиванні після удару Валерія Сада - 0:4.

І Сергій Петько і Валерій Кучеров відзначилися дебютними голами за рівненський «Верес». Першому для цього знадобилося 14 матчів. Другому - 56.

05.09.2019Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2019p. 
На головну сторінку