Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №929 від 05.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Вперше на зйомках «Жіночого Кварталу» одна з актрис вийшла на сцену оголеною

Вперше на зйомках «Жіночого Кварталу» одна з актрис вийшла на сцену оголеною

В останній день літа на каналі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра нового сезону проекту «Жіночий Квартал». Зйомки цього випуску проходили в травні в Туреччині під час щорічного фестивалю «Весело».

Також на глядачів чекають номери, де події розгортаються за барною стійкою, в кабінеті дієтолога та в справжнісінькому гаремі, точніше навіть двох. А ось найгарячішим номером буде мініатюра, в якій чоловік і дружина приходять в ресторан з еротичною тематикою. Заради цього номера одна з актрис «Жіночого Кварталу» Валерія Товстолес з’явиться на сцені практично без одягу, прикриваючи груди хіба що меню і посудом. Вже після зйомок актриса зізналася, що дуже хвилювалася перед цим номером:

«Так склалися обставини, що спочатку костюм для цього номеру був іншим і не так реалістично виглядав, адже весь гумор був побудований саме на оголених офіціантах. Ми спробували придумати інший варіант костюма, а точніше його відсутність. У результаті номер вийшов в рази смішнішим і реалістичнішим, коли ми з Валиком (актор Валентин Міхієнко) вийшли на сцену без одягу», - розповідає Лера Товстолес, яка має за плечима багаторічну роботу в модельному бізнесі, і навіть виходила на подіум разом з Іриною Шейк.

05.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2019p. 
На головну сторінку