Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №931 від 19.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Персиковий (сливовий) компот

Персиковий (сливовий) компот

На одну 1,5 л банку: персики або сливи (приблизно 1 кг) 200-250гр. цукру лимонна кислота на кінчику чайної ложки

Фрукти миємо, виймаємо кісточки, половинки вкладаємо в банку до половини. Насипаємо цукор, лимонну кислоту і докладаємо половинками персиків. Заливаємо кип’ятком, даємо охолонути. Банки прикриваємо кришками і стерилізуємо до тих пір, поки кришки не стануть гарячими. Банки відразу закручуємо, перевертаємо, закутуємо в ковдру і даємо повністю охолонути.

Для цього рецепту підійдуть лише банки, кришки до яких закручуються. З персиків шкірка не знімається, якщо персики дуже солодкі, то цукру кладемо 200гр., якщо ні – 250гр. Пусті банки стерилізуємо.

19.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 19.09.2019p. 
На головну сторінку