Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №932 від 26.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Голова ОДА Віталій Коваль вручає посвідчення «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» Андрію Попеляєву під час зустрічі із спортсменами

Провідних спортсменів Рівненщини запросять до штатної збірної області

З 17 по 30 вересня триває обговорення проєкту розпорядження голови Рівненської ОДА Віталія Коваля «Про утворення штатної спортивної команди резервного спорту Рівненської області».

Документом передбачено залучення до збірної нашого краю провідних спортсменів області з олімпійських видів спорту віком від 14 до 23 років, які мають спортивні досягнення на офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Формування персонального складу збірної відбудеться за пропозиціями ДЮСШ, ШВСМ, ліцеїв спортивного профілю, федерацій та громадських організацій спортивного спрямування.

Подати пропозиції та зауваження щодо опублікованого проєкту розпорядження можна в письмовій формі в управління молоді та спорту Рівненської ОДА на електронну адресу ysveta_sport@ukr.net.

Створення штатної збірної області допоможе забезпечити соціальний захист провідних спортсменів області; підвищити престиж та покращити мотивацію юних спортсменів до занять спортом; знизити ризики переходу рівненських спортсменів до інших областей та за кордон; сформувати в суспільстві повагу до провідних спортсменів, а в молодіжному середовищі утвердити повагу до здорового способу життя.

«Створивши штатну збірну команду Рівненщини, ми отримаємо можливість додатково фінансувати наших спортсменів, передусім з обласного бюджету. Спортсменам виплачуватимуть заробітну плату, також вони отримають відповідний запис про працевлаштування у трудовій книжці. Розвиток та підтримка різних видів спорту на Рівненщині - це наш пріоритет», - наголосив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Спортсмени Рівненщини будуть зараховані до штатної збірної команди області з 1 січня 2020 року.

26.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 26.09.2019p. 
На головну сторінку