Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №932 від 26.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Робимо ванну білосніжною

Робимо ванну білосніжною

Цей спосіб чищення ванни вас вразить, обіцяють люди, які його випробували. Аби ванна стала білосніжною, не потрібні дорогі засоби, не треба витрачати багато. Достатньо нанести одну-єдину речовину (а вона є на кухні у кожного) на поверхню ванни і залишити її на десять хвилин. Результат має перевершити всі очікування. Ця речовина – звичайна лимонна кислота. Тож нумо експериментувати!

Для чищення ванни потрібно три-чотири пакетики лимонної кислоти. Ванну намочуємо й посипаємо кислотою. Через одну-дві хвилини, не прикладаючи особливих зусиль, чистимо губкою або щіткою. Залишаємо ще на п’ять хвилин і ще раз протираємо губкою. Через хвилину-дві змиваємо водою. Вапняні плями тануть на очах: ванна стає білою, а крани починають блищати, як нові.

Коштує лимонна кислота дешево, не дає шкідливих випарів (на відміну від хімічних засобів, які містять хлор), а чистити ванну за допомогою її дуже легко. Зробивши концентрований розчин лимонної кислоти і наповнивши ним пульверизатор, можна запросто почистити від вапнякового нальоту весь кахель у ванній кімнаті, хромовані полички, тримачі та ємності. Чистіть – і насолоджуйтеся результатом!

26.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 26.09.2019p. 
На головну сторінку