Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №933 від 03.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Європейський тиждень спорту крокує Рівненщиною

Європейський тиждень спорту крокує Рівненщиною

Протягом червня цього року понад 9 тисяч дітей Рівненщини стали учасниками Всеукраїнських спортивних заходів серед дошкільнят «Веселі старти», що традиційно проводяться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Козинська об’єднана територіальна громада була однією з найактивніших у цих заходах і в загальному підсумку виборола перше місце серед усіх ОТГ області. Щоб нагородити місцеву громаду до них завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненької обласної ради. Урочистості відбулись на базі Козинського закладу дошкільної освіти ясла-садок «Колосочок». Тут представники місцевої громади отримали нагороди та подарунки від Відділення НОК України в Рівненській області, а для дошкільнят гості підготували ще й спортивне свято. Активності для малечі були організовані в рамках обласного спортивно-масового заходу «Перший старт». Програма складалася з п’яти конкурсів, у яких напередодні сформовані команди юних спортсменів змагалися між собою. Крім того малеча долучилась і до популярного флешмобу #5minChallenge, що проходить у рамках Європейського тижня спорту. У підсумку – всі учасники отримали надзвичайну кількість позитиву та пам’ятні сувеніри від організаторів.

Але вручення нагород на цьому не завершилось. Свої відзнаки сьогодні отримувала і Крупецька об’єднана територіальна громада за ІІІ місце у фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди державних, місцевих та релігійних свят, що проходили на Рівненщині та ІІ місце у обласному фестивалі з велоспорту «Велодень», що проходив у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Вело Україна».

Користуючись нагодою, представники «Спорту для всіх» відвідали і один із спортивно активних регіонів області – Дубенщину та вручили заслужені нагороди призерам. Нагадаємо, що нещодавно на Рівненщині проходив Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги», де м. Дубно вибороло почесне ІІ місце серед усіх учасників. А за активну участь та ІІІ місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня Європи було відзначено відділ освіти, молоді та спорту Дубенської райдержадміністрації. Вітаємо переможців!!!

03.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 03.10.2019p. 
На головну сторінку