Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №933 від 03.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Розминка від чемпіона» з пауерліфтингу

«Розминка від чемпіона» з пауерліфтингу

З початком нового навчального року на Рівненщині стартував один з популярних спортивно-масових заходів - «Розминка від чемпіона».

Активним видався сьогоднішній день у організаторів цього заходу - працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Адже сьогодні «Розминка» проходила одразу у двох освітніх закладах - Тріскинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Сарненського району та Антонівська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів Володимирецької районної ради Рівненської області. Вже не вперше, не дивлячись на свою зайнятість, до цього заходу долучився відомий не тільки у нашій області атлет, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, чемпіон України та Європи, призер чемпіонату світу Роман Набухотний.

Знайомство зі школярами він розпочав із відзначення найкращих шкільних художників. Напередодні, діти взяли участь в конкурсі спортивного малюнку. Організатори відібрали три найкращих роботи, авторів яких нагородили подарунками від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області. А далі зустріч продовжилась розповіддю Романа про свої здобутки. Зокрема, діти дізналися про його міжнародні змагання, що мають надзвичайно широку географію, ознайомились з деякими особливостями проведення тренувань з пауерліфтингу та особливості харчування. Оскільки останнім часом цей вид спорту стає дедалі популярнішим, то таке неформальне спілкування тривало достатньо довго. У багатьох учнів і педагогів виникло багато запитань до атлета, на які він із задоволенням дав вичерпні відповіді.

Наступним етапом зустрічі стала практична частина – інтенсивна розминка та майстер клас від спортсмена. На звершення всі бажаючі змогли зробити фото та взяти автограф на пам’ять про зустріч з відомим силачем-пауерліфтером Романом Набухотним.

03.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 03.10.2019p. 
На головну сторінку