Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №934 від 10.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині працює Всеукраїнський волонтерський табір «БУР»

Ремонт підліткового клубу «Надія», розмальований мурал та допомога місцевій родині. Над такими проєктами працюють волонтери із Всеукраїнського табору «Будуємо Україну разом» в Острозі.

Проєкт реалізовують за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Рівненської ОДА та місцевої влади. Загальна сума фінансування – понад 150 тис. грн.

«35 небайдужих людей, об’єднаних навколо спільних ідей, цінностей та принципів взаємодопомоги, абсолютно з різних куточків України упродовж 9 днів будуть відновлювати простір для молоді. Окрім того, ми допоможемо одній місцевій сім’ї створити достойні комфортні умови життя», - розповідає головний локальний координатор «БУР», керівниця туристично-інформаційного центру Острога Анастасія Драчук.

За словами організаторів, волонтери табору працюватимуть над створенням нового молодіжного простору у підлітковому клубі «Надія».

Там відремонтують приміщення, де згодом молодь зможе відпочивати та влаштовувати різні лекції та майстер-класи. Зокрема, небайдужі допоможуть облаштувати ванну кімнату для сім’ї Приймак та розмалюють мурал біля нового дитячого майданчика на перехресті вулиці Вересневої та Полярної.

Таке місце обрали з двох причин. По-перше, аби доповнити дитячий майданчик, по-друге - через щоденний маршрут студентів з гуртожитків на пари. Зараз волонтери працюють над підготовкою стіни та розробкою концепту муралу.

По завершенню табору волонтери влаштують собі відпочинок. Планують відвідати туристичні об’єкти області, зокрема Клеванській «Тунель кохання» та Новомалинській замок.

10.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2019p. 
На головну сторінку