Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №935 від 17.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівненські та польські вогнеборці продовжать співпрацю

Сертифікати на отримання захисного одягу та спорядження від польських колег отримали п’ять ОТГ Рівненщини.Така підтримка в оновленні матеріально-технічної бази передбачена в рамках співпраці з Добровільною Пожежною Охороною Західнопоморського воєводства Республіки Польща.

Її започаткували в області в рамках ініціативи «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України». Під час зустрічі з керівництвом області обговорили подальшу співпрацю.

«Проєкт в області працює вже два роки. В його рамках відбулися навчання наших рятувальників у сусідній Польщі. Окрім того, об’єднані громади отримали суттєву підтримку для оновлення матеріально-технічної бази для пожежників», - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко під час зустрічі обох сторін.

На ній були присутні директор Центру розвитку місцевого самоврядування в Рівненській області Руслан Сивий, керівник Добровільної Пожежної Охорони Західнопоморського воєводства, Республіки Польща, координатор ініціативи «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах України» Марек Ковальскі, Перший секретар посольства Республіки Польща в Україні Аркадіуш Кутек та начальник Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергій Крук, а також представники об’єднаних територіальних громад.

Після зустрічі польські колеги вручили сертифікати на отримання захисного одягу та спорядження. Зокрема Шпанівська, Немовицька, Милятинська, Привільненська та Смизька об’єднані територіальні громади одержали по чотири комплекти захисного одягу та спорядження.

Перший секретар посольства Республіки Польща в Україні Аркадіуш Кутек та координатор ініціативи Марек Ковальскі відзначили, що співпраця українських та польських вогнеборців у сфері захисту населення – це є ще один крок для зміцнення та закріплення дружніх відносин між двома країнами.

17.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 17.10.2019p. 
На головну сторінку