Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №936 від 24.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“ОДЕК” пробився до півфіналу кубку України

Оржівський “ОДЕК” в драматичному двоматчевому чвертьфінальному протистоянні зумів здолати одного з лідерів аматорського футболу Львівщини “Юність” з Верхньої Білки та вийти до півфіналу Кубку України серед аматорів.

Нагадаємо, що перша гра в Оржеві завершилась несприятливою для нашого клубу нічиєю 1:1. Тож, перед грою-відповіддю фаворитами були львів’яни, але, особливо після останнього матчу національної збірної України, ніхто в оржівському клубі не збирався здаватися без бою.

Від початку гри суперники не форсували подій. Господарі грали як то кажуть “по рахунку”, а “ОДЕК” теж не ліз бездумно вперед, вичикуючи слушної нагоди. Тож, у першому таймі команди не радували уболівальників гольовими моментами, і нулі на табло після перших сорока п’яти хвилин були цілком закономірними.

Другу половину обидві команди розпочали більш агресивно, і футбол став швидшим та цікавішим. Спершу більш небезпечними виглядали атаки “Юності”, а оржівці намагалися відповідати контратаками, але така тактика не приносила результату. Коли час вже почав “піджимати”, головний тренер “ОДЕКа”, вже традиційно, завдяки замінам “освіжив” напад та атакуючих флангових півзахисників, і це дуже швидко втілилось у гол. На 77 хвилині Андрій Апанчук разом з Юрієм Капустинським поборолися з захисниками на правому фланзі, після чого пішов простріл на лінію воротарського майданчику, де на випередження зіграв Павло Таргоній, скориставшись помилкою захисника, він відправив м’яча поміж ніг воротарю – 0:1. Відзначимо, що такий “пізній” гол – це ще один аспект, який зіграв на користь оржівців, адже часу на те, щоб перебудувати свою гру і щось кардинально змінити на полі у гравців і тренерів “Юності” залишалося дуже мало. В підсумку, все звелося до “навали”, а “ОДЕК” упевнено захищався та вистояв, здобувши перемогу в матчі та путівку до півфіналу.

На цій стадії змагань оржівці зіграють з “Олімпією” з Полтавської області, яка здолала “ЛНЗ Лебедин” за підсумком двох ігор. Півфінали відбудуться вже навесні.

24.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2019p. 
На головну сторінку