Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №938 від 07.11.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” вдома поступається “ХІТу”

“Кардинал-Рівне” вдома поступається “ХІТу”

“Кардинал-Рівне” зазнав другої у сезоні поразки. Команда Станіслава Гончаренка вдома поступилася столичному “ХІТу”.

“Кардинал-Рівне” – “ХІТ” – 2:6 (1:2)

Чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 6 тур

2 листопада 2019, Рівне, ДЮСШ-4

“Кардинал-Рівне”: Сіріцький – Салтанов, Мілінький, Поночовний, Ардашніков – Кручок, Лисенко, Басич, Горпинич – Концеба, Кравчук. Запасні: Масалов, Корнєв, Конько.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

“ХІТ”: Іваняк (Сухов, 21) – Журба, Педяш, Колесников, Школьний – Гайван, Боргун, Цілик, Сірий – А.Борсук, Шамлі.

Головний тренер: Дмитро Шувалов.

Голи: Кручок (15, 38) – Боргун (9), Колесников (17), Педяш (22, 33), Кравчук (23, авт), Шамлі (36).

Попередження: Ардашніков (16).

На звітний матч “Кардинал-Рівне” та “ХІТ” виходили у статусі сусідів по турнірній таблиці Екстра-ліги. Тривалий час статусність поєдинку відповідала і перебігу подій на майданчику. Команди солідно розпочали поєдинок, впевнено контролюючи м’яч і вичікуючи на помилку суперника. Впевнено у рамках воріт діяли і голкіпери: Євген Іваняк і Олександр Сіріцький.

Першими помилилися саме господарі. Орест Боргун обігрався у “стіночку” із партнером Гайваном, залишивши поза грою Андрія Лисенка і Володимира Кручка, вирвався на оперативний простір і розстріляв Сіріцького – 0:1!

Рівняни, втім, не розгубилися і тримали удар. А в одній із контратак Володимир Кручок, пройшовши майже весь майданчик і не знайшовши вільних партнерів, самотужки вирішив долю епізоду точним ударом низом повз Іваняка – 1:1.

Нічия стала б закономірним підсумком першого тайму. Але перед перервою в потрібний час в потрібному місці опинився Олександр Колесников. Він першим зреагував на відскок м’яча від стійки воріт. І це – 1:2. Цілком “робочий” рахунок, який можна було відіграти після перерви. Якби не помилки, що призвели до фіаско.

На старті другого тайму рівняни пропустили двічі за півтори хвилини. Обидва рази асистентом виступив Олександр Сухов, який вийшов на заміну в перерві. Спершу він швидко розвернув контратаку і вивів на ударну позицію Олександра Педяша – 1:3. А потім передачу Сухова повітрям у власні ворота зрізав Сергій Кравчук, який не порозумівся з Олександром Сіріцьким. І це – 1:4.

Далі голи Олександра Педяша та Дмитра Шамлі лише підкреслили перевагу гостей у цій зустрічі. А гол Володимира Кручка на останніх хвилинах гри навряд покращив настрій гравцям нашої команди.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”

07.11.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.11.2019p. 
На головну сторінку