Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №942 від 05.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

На Рівненщині стартувала Декада зайнятості для осіб з інвалідністю

На Рівненщині стартувала Декада зайнятості для осіб з інвалідністю

У рамках Декади зайнятості для осіб з інвалідністю фахівці Рівненської районної філії обласного центру зайнятості та центу професійно-технічної освіти державної служби зайнятості провели профорієнтаційну акцію «Подорож до країни моїх професійних мрій». Вихованців Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ст., де навчаються дітки з вадами зору, запросили на презентацію до навчально-виробничого комплексу.

Заступник директора Рівненського ЦПТО Руслана Бодренко побажала всім учасникам знайти своє покликання – виявити себе у праці, яка б найкраще відповідала стану душі, поклику серця, інтересам, потребам та способу життя, стати справжніми майстрами у галузі майбутньої професії, та запросила здійснити подорож до цікавої, чарівної країни професійних мрій.

Старший майстер виробничого навчання Майя Сульжик презентувала професії, яких навчають у РЦПТО ДСЗ, провела екскурсію навчальним відділенням.

Викладачі та слухачі РЦПТО ДСЗ вдало презентували свої майстер-класи. Дівчатка та хлопчики захоплено спостерігали за технікою нанесення візажу, створенням гарних зачісок, професійного манікюру та із задоволенням допомагали майстрам у цьому. Діти знайомилися з професіями кухаря і кондитера, мали змогу долучитися до приготування та випікання кулінарних виробів. Охочих «доторкнутися» до майбутньої професії було чимало.

Директор Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи №1 Євгенія Фалко висловила щиру подяку колективу Рівненської обласної служби зайнятості за співпрацю, допомогу та духовну підтримку вихованців навчального закладу.

05.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 05.12.2019p. 
На головну сторінку