Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №943 від 12.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

OlympicLab у рівненських школярів

OlympicLab у рівненських школярів

На базі комунального закладу «Регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Рівненської обласної ради вперше відбувся проєкт Національного олімпійського комітету України #OlympicLab за напрямом «Основи здорового харчування».

На зустріч з учнями Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №15 Рівненської міської ради прийшли майстер спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору Андрій Миронець та його колега по збірній команді України Валерій Ландик, які нещодавно тріумфально, з рекордами світу, перемогли на чемпіонаті світу в м.Гіза, Єгипет. А також, члени збірної команди області серед спортсменів з вадами зору Дмитро Мурдза та Дмитро Поліщук.

Представив спортсменів виконавчий директор Відділення НОК України в Рівненській області, заступник директора комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради Іван Власик.

З цілями та завданнями проекту #OlympicLab присутніх ознайомив голова Відділення НОК України в Рівненській області, директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук.

Далі відомі спортсмени розповіли про те, як прийшли в спорт, чим заняття спортом допомогли в повсякденному житті, про ті цінності, які виховує в людині спорт. Зокрема, акцентували увагу на ролі правильного та здорового харчування в своїх спортивних здобутках.

Спілкування з учнями продовжилось показовими виступами та майстер-класом від відомих спортсменів.

А завершилась зустріч фото- та автограф-сесією, неформальним спілкуванням учнів і титулованих гостей та врученням спеціальних сувенірів від НОК України.

12.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 12.12.2019p. 
На головну сторінку