Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №944 від 19.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пряна цвітна капуста під сирним соусом

Пряна цвітна капуста під сирним соусом

На 4 порції: 1 кг цвітної капусти 1ст.л. олії 0,5ч.л.паприки 0,5ч.л.копченої паприки 0,5ч.л.солі

Для соусу:

1ст.молока

1ст.л. борошна під ніж

1ч.л. вершкового масла

100гр. твердого сиру

Капусту миємо, розбираємо на невеликі суцвіття, додаємо олію і перемішуємо. Всі спеції змішати, додати до капусти, знову перемішати, щоб кожне суцвіття було в спеціях. Викладаємо на пергамент, випікаємо при 180С приблизно 20-25 хвилин.

Сирний соус – це простий бешамель з додаванням сиру. Масло розтоплюємо, додаємо борошно і обсмажуємо хвилини 3-5, починаємо додавати молоко маленькими порціями. Постійно помішуємо, тут зручніше взяти вінчик, намагаємося розбивати всі грудочки. Як тільки утворилася однорідна маса, додаємо натертий сир, перемішуємо, щоб сир розтав і знімаємо з вогню.

Капусту викладає на тарілку і поливаємо соусом.

19.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 19.12.2019p. 
На головну сторінку