Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №944 від 21.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Де найняти водія вилочного навантажувача

Де орендувати вилочний навантажувач з водієм

Що має вміти досвідчений водій автонавантажувача? І де в Україні можна взяти складську техніку в оренду разом з персоналом та повним технічним обслуговуванням?

Вилочні навантажувачі використовуються в якості основного вантажно-розвантажувального транспорту на багатьох робочих майданчиках, де переміщують, штабелюють та зберігають вантажі. Тому попит на таку техніку в Україні постійно зберігається на високому рівні. В той же час, власників бізнесу, складів та промислових об‘єктів цікавить оренда вилочного навантажувача з водієм. Що має вміти досвідчений водій автонавантажувача? І де в Україні можна взяти складську техніку в оренду разом з персоналом та повним технічним обслуговуванням?

Обов‘язкові навички кваліфікованого водія вилочного навантажувача

5dfe3bab7cc65.jpg

До роботи с вантажно-розвантажувальною технікою допускається тільки оператор, який пройшов навчання, успішно склав іспити та має стажування. Такий водій вже вміє:

В Україні послуга оренда вилочного навантажувача з водієм надається компанією Denal Group. Разом із обладнанням та кваліфікованим оператором ви отримуєте повне сервісне обслуговування, постійні консультації менеджерів компанії, послуги доставки. Вся інформація стосовно співпраці розміщена на цьому сайті denal.com.ua

21.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2019p. 
На головну сторінку