Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №945 від 26.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Володимир Хомко привітав з прийдешніми святами дітей-сиріт

20 грудня відбулася традиційна новорічна зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка з дітьми-сиротами, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях

“Швидко промайнув рік, ніби вчора зустрічалися. Вітаю з наступаючим Новим Роком і відразу хочу подякувати тим сім’ям, які взяли на виховання дітей. Ви дійcно робите просто фантастичну роботу. Мені здається, що кожній людині, кажу абсолютно щиро, немає нічого найдорожчого як посмішка дитини. Ви робите цю благородну справу і поруч з вами щасливі, доглянуті, одягнені і гарно виховані діти, тому дякую вам як міський голова і як звичайний рівнянин! Чим більше дітей у таких родинах, тим менше нещасних дітей у суспільстві. У наступному році хочу побажати міцного здоров’я вам і вашим дітям, достатку, злагоди, хорошої атмосфери у сім’ї, добра, миру, щоб в Україні закінчилася війна і нехай все буде гаразд і у вас і у нас. З Новим Роком, з Різдвом Христовим!» – сказав Володимир Хомко.

Для дітей було організовано дитячу розважальну програму, святковий стіл та солодкі подарунки.

Нагадуємо, що у місті функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу та 7 прийомних сімей в яких виховується – 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Всього на обліку в службі у справах дітей міськвиконкому перебуває 211 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, переважна більшість, 96?% з яких виховуються в сім’ях, усиновителів, опікунів, піклувальників та прийомних сім’ях.

26.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 26.12.2019p. 
На головну сторінку