Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №946 від 09.01.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Олександр Цекало викупив прізвище у сестри Віри Брежнєвої

Олександр Цекало викупив прізвище у сестри Віри Брежнєвої

Тепер вона знову стала Вікторією Галушкою.

Продюсер і шоумен Олександр Цекало відносно недавно розлучився з сестрою співачки Віри Брежнєвої Вікторією і вже встиг вчетверте одружитися. Його обраницею стала художниця Дарина Ервін, яка не захотіла взяти прізвище чоловіка через його колишню дружину – Дарина не захотіла стати «другою Цекало».

Але Олександр знайшов вихід з положення – як передає «СтарХит» продюсер заплатив колишній дружині за те, щоб вона повернула собі дівоче прізвище.

«Взагалі, Саша вчинив по-чоловічому: залишив їй будинок, машину… І, між іншим, до цих пір повністю утримує сім’ю. Але Галушка ніяк не хотіла розлучатися із зірковим прізвищем. У підсумку нічого не залишалося – заплатив, Віка ж за умовами домовленостей повинна була поїхати в Україну і офіційно повернути собі дівоче. Щоб все пройшло чесно, Цекало навіть найняв адвокатів, які проконтролювали процес», – розповіли виданню джерела з близького оточення пари.

Спілкуватися з колишньою дружиною Цекало не прагне – всі справи вони вирішують через посередників.

«Саша категорично відмовляється вступати в контакт з Вікою. Та й, чесно сказати, всі його думки зайняті Дариною: дуже нею пишається. Адже, наприклад, Ервін сама заробляє на життя картинами, недавно вступила до магістратури. З дітьми шоумен бачиться рідко. Влітку Міша і Олександра прилітали до нього в Америку. Звичайно, він розуміє, що їм краще залишатися з мамою, але сумує шалено. І переживає не менше. Просто деколи Віка залишає дітей з нянями, якщо їде кудись. Ось Саші і закрадаються думки: а раптом не догледять? Як-не-як ростуть активними підлітками», – кажуть знайомі шоумена.

09.01.2020



Рівне-Ракурс №10 від 09.01.2020p. 
На головну сторінку