Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №951 від 13.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

«Ніхто не винен»: Дікусар розповів про відносини з Білик

«Ніхто не винен»: Дікусар розповів про відносини з Білик

У програмі «Зірковий шлях» у рубриці «Кава з перцем» спливли подробиці роману Дмитра Дікусара та Ірини Білик. Про те, що було основою їхніх відносини, і чому він розбігся з відомою співачкою, хореограф розповів на каналі «Україна».

Багато років тому роман Ірини Білик і Дмитра Дікусара сколихнув громадськість, яка невпинно стежила за ними в танцювальному шоу. Але їхнім стосункам передував скандал. Попередній партнер звинуватив співачку в сексуальних домаганнях, і пішов з проєкту. На зміну одному танцівникові прийшов інший – молодий і амбітний Дікусар. Відносини пару привели до весілля у Ріо-де-Жанейро.

«Закоханість, хімія, зближення за рахунок проєкту, спільні проблеми, спільні перемоги і цілі. Відразу з’явився контакт. Вона ж дуже комфортний співрозмовник і цікава жінка. Ірина в якійсь мірі космічна», – згадує Дмитро Дікусар.

Однак гарний роман із зіркою тривав недовго.

«Просто закінчилися у нас відносини. Знаєте, коли свічка згорає, вона згорає. Була хімія, була пристрасть, свіжі емоції. Потім все кудись зникло. Ніхто в цьому не винен», – пояснив Дмитро Дікусар.

13.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 13.02.2020p. 
На головну сторінку