Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №953 від 27.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Кейт Міддлтон: про важку вагітність, почуття провини і пологах

Кейт Міддлтон: про важку вагітність, почуття провини і пологах

Герцогиня Кембриджська стала героїнею подкасту «Щаслива мама, щасливий малюк».

Нещодавно Кетрін дала одне з найбільш відвертих інтерв’ю за все життя для програми Happy Mum, Happy Baby. Герцогиня вперше розповіла про те, як народжувала трьох дітей – Джорджа, Шарлотту і Луї, поділилася досвідом й переживаннями.

Дружина принца Вільяма зізналася, що ніколи не могла назвати себе щасливою вагітною. Адже протягом трьох виношувань вона страждала від нездужання і токсикозу.

«Мені було настільки погано під час вагітності, що я дійсно дуже полюбила пологи… Тому що насправді це була подія, якій, я знала, обов’язково прийде кінець! Але я також знаю, що у деяких жінок бувають дуже й дуже непрості пологи. Жодна вагітність не схожа на іншу, жодне народження дитини не проходить по одному і тому ж сценарію», – підкреслила Кейт Міддлтон.

Також герцогиня вперше підтвердила, що вона народжувала під гіпнозом. За словами Міддлтон, саме це допомогло «взяти все під свій контроль під час пологів», а також зізналася, що принц Вільям постійно намагався допомогти дружині і робив все, що від нього залежало.

«Через гіперемію я дійсно усвідомила владу розуму над тілом, тому що мені потрібно було спробувати все і вся, щоб спробувати допомогти собі пройти через це. Все, що я робила, я робила для себе. Медитація, глибоке дихання і тому подібні речі – все, чого навчають у гіпнородах, – я дійсно відчувала в цьому силу, і вважаю, це допомогло мені», – зізналася Кетрін.

Кейт Міддлтон розповіла і про почуття провини перед дітьми й уточнила, що відчуває його весь час.

«Це постійний виклик, з яким стикаються навіть ті мами, які не намагаються жонглювати роботою і сімейним життям… Ви завжди ставите під сумнів свої власні рішення, судження і тому подібні речі. Я думаю, що це починається з моменту, коли у вас з’являється дитина!», – сказала герцогиня.

27.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 27.02.2020p. 
На головну сторінку