Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №955 від 12.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Селфі із чемпіоном у Студянському ліцеї Смизької ОТГ

Селфі із чемпіоном у Студянському ліцеї Смизької ОТГ

Спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» триває на Рівненщині. Цього разу його організатори – працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, завітали в с. Студянка, Смизької ОТГ. Вже не вперше, не дивлячись на свою зайнятість, до розминки долучився багаторазовий переможець та призер всеукраїнських і міжнародних змагань, майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Богдан Кучмей.

За хорошою традицією, в навчальних закладах, які беруть участь в «Розминці від чемпіона», напередодні проводиться конкурс малюнка на спортивну тематику. Винятком не став і Студянський ліцей. Серед великої кількості робіт було відібрано найкращі три та нагороджено авторів призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Далі, досвідчений спортсмен розповів дітям багато цікавого про веслування на байдарках і каное, особливості тренувань, свою участь у різноманітних змаганнях.

– Веслування – спорт для сильних, витривалих і технічних атлетів. Для отримання хорошого результату потрібно тренуватися з дитинства і протягом всього життя, – наголосив Богдан.

Звісно, що дітей зацікавив цей вид спорту. Після тривалого діалогу між спортсменом і школярами настав час практичної частини зустрічі – розминки. Саме цей етап в підготовці до тренувань, за його словами, є одним з найважливіших. Адже, якісна розминка дозволяє привести м`язи і суглоби в відповідний стан та уникнути травм.

На завершення діти мали можливість поспілкуватися з спортсменом особисто, зробити селфі і отримати автографи.

12.03.2020Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»



Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2020p. 
На головну сторінку