Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №959 від 09.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Овочі, які можна купити один раз, а потім вирощувати завжди

Свіжа зелень – прекрасна добавка до домашніх страв в холодну пору року.

Порції зелені з магазину постійно доводиться оновлювати, в холодильнику вона трохи в’яне, втрачає свіжість. Інша справа – взяти для приправи гілочки зелені зі свого підвіконня, якість відрізняється в рази.

Вітаміни, які містяться в зелені, допоможуть підтримувати здоров’я протягом року. Дуже легко завжди мати свіжу зелень на столі. Багато рослин відразу ж проростають у воді і дають новий урожай.

Базилік

Відберіть паростки базиліка довжиною 3-4 см та помістіть в стакан з водою під прямі сонячні промені. Коли вони збільшаться в два рази, можна висадити рослину в грунт.

Часник

Часник добре проростає за будь-яких умов. Його достатньо помістити у склянку з водою, а потім пересадити в горщик з землею.

Китайська капуста

У добре освітленій кімнаті помістіть корінь рослини в воду. Тримайте його там протягом 1-2 тижнів, після чого можна пересадити капусту в горщик. Там вона і виросте в повну капусту.

Селера

Поставте основу селери у посудину з теплою водою. Помістіть рослину на сонце. Нове листя почне проростати з середини рослини. Після цього можна пересаджувати в землю.

Ромен-салат

Щоб салат ожив, спершу потрібно потримати його декілька днів у воді. Це потрібно робити до тих пір, поки вода не буде покривати половину рослини. В землі можна садити тоді, коли з’явиться нове листя.

Коріандр

Проростає коріандр у воді. Ви не пожалієте, якщо спробуєте його посадити у себе вдома.

09.04.2020



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2020p. 
На головну сторінку