Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №972 від 09.07.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сало у стилі «Прованс»

Сало у стилі «Прованс»

Беремо бочок (біля 1 кг), заливаємо його водою так, щоб покрила на два пальця, додаємо порізану велику цибулину, 3-4 зубчики часнику, букет гарні (лавровий лист, петрушка, тим’ян, або беремо за своїм смаком), 1ч.л.солі, кілька горошин чорного і духм’яного перцю.

Доводимо все до кипіння і на маленькому вогні варимо 1,5 години.

Даємо охолонути в цьому бульоні, виймаємо, просушуємо серветкою і натираємо сумішшю сушеного часнику і прованських трав, загортаємо в харчову плівку і залишаємо в холодильнику годин на 8.

Все, тепер можна пробувати.

09.07.2020



Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2020p. 
На головну сторінку