Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №973 від 16.07.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівненській обласній дитячій лікарні – нову побутову техніку

Рівненській обласній дитячій лікарні – нову побутову техніку

13 липня керівник Благодійного Фонду «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева повідомила громадськості про болючу проблему в обласній дитячій лікарні.

В онкогематологічному відділенні закладу не вистачало елементарного – холодильника. У лікарні зараз перебуває багато діток, які лікуються. Вони в палатах живуть по 3-4 місяці з батьками. Відповідно, через переповнення, виникла проблема із зберіганням продуктів.

Питання вирішилось за 30 хвилин після опублікування інформації. На зв’язок вийшли представники громадської організації «РІВНЕ РАЗОМ». Вони долучилися до ініціативи фонду «Скарбниця Надії», і практично відразу новісінький холодильник доставили в обласну дитячу лікарню.

– Буквально за добу ми вирішили це питання за допомогою громадської організації «РІВНЕ РАЗОМ». Дуже раді, що люди, які нас читають, цікавляться проблемами та допомагають, – прокоментувала керівниця БФ «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева.

Додатково у відділення патології новонароджених Рівненської обласної дитячої лікарні передали пральну машину із функцією сушіння одягу. Тепер лікування маленьких пацієнтів стане комфортнішим.

– Дуже приємно, що є щирі люди, котрі готові допомогти. Коли до них звернутися, вони завжди йдуть на зустріч. Ми дуже дякуємо громадській організації «РІВНЕ РАЗОМ» та Благодійному Фонду «Скарбниця Надії», – розповіла старша медсестра Рівненської обласної дитячої лікарні Світлана Гапонюк.

16.07.2020



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2020p. 
На головну сторінку