Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №974 від 23.07.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Швейцарська фармацевтична компанія поглиблює співпрацю із Рівненщиною

Рівненську область відвідали представники швейцарської фармацевтичної компанії «Рош» в Україні.

Під час зустрічі із головою Рівненської ОДА Віталієм Ковалем обговорили майбутню співпрацю у різних напрямках охорони здоров’я – реабілітації, онкології, гемофілії, орфанних захворювань, страхової медицини, освітніх проєктах.

«Я бачу наше партнерство у декількох напрямках. Передусім, це реабілітація військових. Наша мета – зробити Рівненщину краєм психологічної реабілітації учасників АТО/ООС. У Клевані знаходиться найкращий в Україні госпіталь для реабілітації військових, є фахові спеціалісти. Залучивши допомогу компанії «Рош», можна продовжувати розвивати цей напрямок», – відзначив голова ОДА Віталій Коваль.

Також йшлося про плани щодо створення у Рівному центру розсіяного склерозу. За підтримки компанії «Рош» рівненські спеціалісти вже проходили навчання у Дніпрі, у вересні розпочнеться другий етап підвищення кваліфікації – вже у Києві. Наразі в Україні є лише чотири центри, водночас лише в Рівненській області є 780 пацієнтів з таким діагнозом, а кількість хворих в Україні перебільшує 20 тисяч.

«Для нас важливо знати ваші потреби, адже ми маємо можливості для їх вирішення. У нас вже є напрацювання по декількох потенційних проєктах, але наша співпраця може бути у різних напрямках», – додав комерційний директор компанії «Рош» Твртко Доліч.

Компанія «Рош» – одна з провідних компаній світу в області фармацевтики і діагностики, є одним з найбільших виробників біотехнологічних препаратів для лікування онкологічних, офтальмологічних і аутоімунних захворювань, важких вірусних інфекцій і порушень центральної нервової системи. Компанія приділяє особливу увагу новим розробкам та дослідженням.

23.07.2020



Рівне-Ракурс №10 від 23.07.2020p. 
На головну сторінку