Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №975 від 30.07.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Для ветеранів Рівненщини провели реабілітаційну сімейну програму

На Рівненщині провели інтеграційну сімейну програму «Сімейне коло» для родин ветеранів російсько-української війни. Участь у реабілітаційному проєкті взяли 15 сімей. Цього року серед них – і члени родин загиблих бійців, які полягли у війні.

Керівник проєкту, голова ГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» Юрій Ткачук написав проєкт та подав заявку на участь у конкурсі, який оголосив департамент соцзахисту населення Рівненської ОДА. У результаті отримав кошти на втілення своєї ініціативи.

«Зважаючи на великий суспільний запит на адаптацію ветеранів російсько-української війни до мирного життя, ми вирішили реалізували такий проєкт. Адже, час проведений з сім’єю на думку психологів найкраще сприяє загоєнню психологічних ран, які принесла війна в родини наших воїнів. Тому дана програма є посильним вкладом нашої організації в соціально-психологічну адаптацію ветеранів та їх сімей до мирного активного життя, а також популяризації активного сімейного відпочинку», – зазначив Юрій Ткачук.

Так, родини ветеранів взяли участь у триденній програмі. Вона включала наметове таборування, сплав річкою Случ, туристичний квест, розвиваючі ігри та конкурси, краєзнавчу програму, під час якої учасники мали змогу ознайомитися з природніми родзинками Надслучанщини, а також – відпочинок біля води та змагання з водного поло.

30.07.2020



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2020p. 
На головну сторінку