Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №979 від 27.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» вистояв у виїзному матчі проти «Черкащини» і завоював путівку до Першої ліги!

«Верес» вистояв у виїзному матчі проти «Черкащини» і завоював путівку до Першої ліги!

У дуже непростому поєдинку, упродовж години граючи удев’ятьох, рівненський «Верес» зумів здобути потрібний для себе рахунок у Щасливому і за сумою двох матчів здобути путівку до Першої ліги.

«Черкащина» – «Верес» – 1:1 (0:1)

плей-офф за право виступів у Першій лізі, гра-відповідь, перша гра – 0:2

20 серпня 2020 року

Щасливе, стадіон «Княжа Арена», без глядачів

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький), Асистенти: Андрій Скрипка (Кропивницький), Олександр Корнійко (Миргород), Четвертий арбітр: Олексій Деревінський (Київ), Спостерігач: Сергій Березка (Київська обл).

«Черкащина»: Старченко – Пограничний (Діонг, 46), Лухтанов (Нестеренко, 84), Дмитренко, Кабанюк, Морозенко (Тищенко, 69), Скляренко, Малєй (Долгий, 59), Нечай (Захаревич, 46), Георгієв, Тарануха. Запасні: Тимофєєв.

Головний тренер: Денис Маринчук.

«Верес»: Когут – Пінчук, Гончаренко, Махнєв, Солдат, Кучеров, Петько, Соломка (Зубков, 59), Хоцяновський (Тимофієнко, 67), Яременко (Євдокимов, 30), Шестаков (Дударенко, 86). Запасні: Ющишин, Ховбоша.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Голи: Захаревич (49) – Махнєв (18, з пенальті)

Попередження: Кабанюк (15), Маринчук (17 – на лаві запасних), Нечай (17) – Шестаков (49), Євдокимов (51), Когут (65)

Вилучення: Кабанюк (45, друге попередження) – Махнєв (27), Гончаренко (31).

Вже в дебюті гри рівняни здобули право на пенальті. Удар Юрія Соломки прийшовся у руку Владиславу Кабанюку. До м’яча підійшов Дмитро Махнєв і поцілив у стійку воріт господарів. На щастя для «червоно-чорних» голкіпер черкащан ще до удару зробив два кроки з лінії воріт. І це помітив арбітр зустрічі Віктор Копієвський. З другої спроби Дмитро Махнєв пробив краще – 0:1.

«Верес» вів гру до перерви на водопій. А потім гості раптом почали припускатися дитячих помилок. Спершу Дмитро Махнєв відпустив м’яча у простій ситуації і був змушений фолити – пряма червона картка. А вже за чотири хвилини після обрізки партнерів на фол останньої надії пішов Роман Гончаренко. І це друге вилучення у «червоно-чорних». До перерви «Верес» вистояв.

Але хтозна, як повернулася б гра, якби Владислав Кабанюк не пішов прямою ногою у жорстке зіткнення із Антоном Євдокимовим біля воріт рівнян. Друга жовта і за нею червона для гравця «Черкащини».

У грі дев’ять на десять «Вересу» було непросто. Але рівняни у другому таймі пропустили лише раз. Ярославу Захаревичу вдався класний удар з-за меж штрафного майданчика.

1:1 у Щасливому і – 3:1 на користь «Вереса» за сумою двох матчів. Наша команда – офіційно у Першій лізі!

27.08.2020



Рівне-Ракурс №10 від 27.08.2020p. 
На головну сторінку