Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №979 від 27.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віктор Шакирзян: «День Незалежності для мене – особливе свято…»

Віктор Шакирзян: «День Незалежності для мене – особливе свято…»

Рівняни відзначили двадцять дев’яту річницю Незалежності України. Цьогорічне святкування головного державного свята для рівнян стало особливим. У небо над містом за допомогою квадрокоптера здіи?няли двоколор площею – 216 квадратних метрів.

Національні кольори об’єднали все Рівне. Прапор-рекордсмен змогли побачити тисячі рівнян у різних локаціях міста. Рівнянка Анна зазначає: “Шануючи прапор, у людей проявляється готовність об’єднати сили і подолати будь-які перешкоди, особливо ті, які приносять нам сьогоднішні події. Саме в цьому полягає справжній патріотизм”.

Такий подарунок до національного свята мешканцям міста зробили представники громадської організації «Рівне Разом». Голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян привітав усіх рівнян із Днем Незалежності та дійством, яке мешканці спостерігають сьогодні у місті.

– Боронити свою незалежність – ось той фундамент, на якому відродиться Україна. Я хочу подякувати захисникам України, які боронять нашу незалежність у війні на Сході. 24 серпня ми піднімаємо у небо найбільший прапор України – символ нашої Незалежності, символ боротьби українського народу за свої права. Символічно, що найбільший стяг України в День Незалежності ми піднімаємо саме у Рівному, – зазначає голова громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян.

Допомогли у організації свята компанія “Dronarium Украі?на”. І?і? представник Руслан Беляєв вважає, що стяги на дронах – новітня альтернатива флагштокам. Тим більше, що підняття прапора дронами - це захопливе та цікаве видовище.

У День Незалежності рівняни могли побачити прапор у різних районах міста, зокрема у парку “На Щасливому”, на Пагорбі Слави, поруч з автостанцією “Чайка”, у парку “Хімік” та на майдані Незалежності. Під час підняття національного стяга рівняни не стримували своїх емоцій: гордо співали гімн України, раділи та робили світлини на пам’ять.

27.08.2020Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 27.08.2020p. 
На головну сторінку