Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №980 від 03.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Засунути картоплину у взуття – чудова ідея!

Ця порада стане в нагоді всім

Буває так, що купивши собі нове взуття, ми приходимо до висновку, що трохи прогадали з розміром. На обмін пару можна віднести далеко не у всіх випадках. А що робити, якщо давно куплена пара всохла?

Можна стирати ноги в кров або випробувати народні методи. В хід часто йдуть вовняні шкарпетки. Але і такий метод розношування навряд чи можна назвати ідеальним.

І тут на виручку прийде звичайна картопля. Справа вся в тому, що у картоплі є прекрасні властивості, які допоможуть вам розтягнути вашу пару взуття.

Як це працює? Весь секрет у волозі, яка і сприяє розтяжці шкіри. Варто залишити картоплю у взутті на ніч. За цей час картопля підсохне, а волога вбереться в шкіру і зробить її більш м’якою.

Як скористатися хитрістю? Для цього необхідно очистити дві картоплини відповідного розміру. Далі картоплю слід обернути газетою або ж паперовим рушником. Тут важливо знати міру.

Загорнуту картоплю слід засунути в взуття, яке потрібно розтягнути. Залишити так все на ніч. Ось вам і секретна технологія. Такий спосіб легко допоможе вам зробити ваше взуття на розмір більшим. Крім того, картопля добре виводить запахи. Найкраще цей метод спрацьовує з шкіряним взуттям. Хоча і для тканинних моделей він також походить.

03.09.2020



Рівне-Ракурс №10 від 03.09.2020p. 
На головну сторінку