Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №980 від 03.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віталій Ундір: «Сила і честь» – це партія, а не політичний проєкт…

Віталій Ундір: «Сила і честь» – це партія, а не політичний проєкт…

Першого вересня в Києві пройшов з?їзд партії «Сила і честь». Це серйозна політична сила, яка претендує на досить високі результати на місцевих виборах. Після з?їзду ми поспілкувалися з головою Рівненської обласної організації партії, депутатом Рівненської обласної ради Віталієм Ундірем.

– Чому Ви – відомий в області політик і громадський діяч, обрали для себе саме цю партію?

– Хочу сказати, що мені імпонує підхід Ігоря Смешка, лідера нашої партії, до ідеології партійного будівництва. На жаль, в Україні дуже багато політичних проєктів, і явно не вистачає ідеологічних партій. «Сила і честь» саме партія з чіткою ідеологією неоконсерватизму.

– Неоконсерватизму?

– Це ті ідеї, які успішно втілювали в життя Маргарет Тетчер та Рональд Рейган. Це передовсім послаблення адміністративного впливу держави на приватний сектор економіки, тобто підтримка приватного підприємництва та будівництво ефективних ринкових відносин. Тобто ми виступаємо з конкретною програмою перетворень, які зроблять Україну сильною цивілізованою країною, де буде комфортно жити та працювати.

А ще в «Силі і честі» об’єднуються люди, які мають досвід роботи, знають і, головне, вміють працювати на користь країні, області, своєї громади. Це люди дії – ті, які виступають проти порожнього популізму!

– Розкажіть, будь ласка, про Рівненську обласну організацію партії «Сила і честь».

– Ми дуже молода організація. Нам усього тиждень. Так що нинішні місцеві вибори є дебютом для нашої команди. Однак, попри юний вік обласної організації, в наших рядах є багато серйозних досвідчених управлінців, політиків та громадських діячів. Хочу сказати, що процес створення обласної організації та місцевих осередків триває. Це серйозна робота, і я, як людина, яка не перший рік працює в громадсько-політичному житті області, розумію всю відповідальність цієї роботи. Нам потрібно об?єднати в організацію людей сили і честі, яких багато на Рівненщині. Наші ідеї, ідеї неоконсерватизму, близькі більшості мешканців області. Тому приєднуйтесь до команди партії «Сила і честь» на Рівненщині.

Ми знаходимося за адресою: м. Рівне, вул. Кавказька, 7 офіс 320 електронна адреса sichrivne20@gmail.com тел. 0664063398 0985025301

03.09.2020



Рівне-Ракурс №10 від 03.09.2020p. 
На головну сторінку