Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №980 від 03.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль йде в мери Рівного

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль йде в мери Рівного

31 серпня в Києві пройшов з’їзд партії «Слуга Народу». На заході представили кандидатів на голів обласних центрів. Балотуватися у Рівному доручили голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю. Саме йому і надали честь першому виголосити промову на з’їзді.

Під час прямої трансляції перед багатомільйонною аудиторією Віталій Коваль зазначив:

“Президент визначив амбітні цілі. Програма «Велике будівництво» - передбачає не тільки дороги, дитячі садочки, лікарні, але і велику реконструкцію пам’яток історії та архітектури, будівництво мостів. Реалізація цього великого задуму можлива лише за умови злагодженої роботи усієї команди однодумців. Тільки синергія столиці та областей спроможна забезпечити результат, за який нам будуть вдячні наші нащадки. Ми з вами, пане президенте, стоїмо пліч-о-пліч, невтомно працюємо, прокладаємо цей шлях разом».

Віталій Коваль наголосив: «Ми могли би послатися на обставини непереборної сили, що заважають нашому руху, виправдовуватися коронавірусом, браком коштів чи часу. Але ми цього не робимо! Ми не жаліємося та не скиглимо, а цілеспрямовано рухаємося вперед!»

«Підтвердженням цьому є очевидні результати. Зазвичай, о цій порі року тільки розпочиналися проєкти будівництва, а ми вже їх завершуємо! У цьому навчальному році діти підуть до нових шкіл, дитячих садочків, маленькі українці з радістю тренуватимуться на нових стадіонах. Ми впевнено торуємо свій шлях!», - додав Віталій Коваль.

Також очільник області згадав відому легенду про будівництво церкви. Один з будівельників казав, що кладе цеглу. Другий – що зводить будівлю. Третій – що створює храм, який буде служити не одному поколінню людей. Тому, усе залежить від того, який зміст ти вкладаєш у свої дії.

«Ми бачимо Велике будівництво – як зведення храму, ми закладаємо підвалини комфортного життя. Не тільки для сучасників, але і для наступних поколінь, які житимуть на нашій Богом даній землі!» – підсумував Віталій Коваль.

Після кандидатів в мери обласних міст на з’їзді виступили: президент України Володимир Зеленський, голова політичної партії “Слуга Народу” Олександр Корнієнко, прем’єр-міністр України Дмитро Шмигаль і голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Віталій Коваль призначений на пост голови Рівненської ОДА у вересні 2019 року. За 2020 рік на посаді молодому очільнику вдалося суттєво покращити показники у таких важливих галузях, як: наповнення бюджету, створення нових робочих місць, покращення соціальних умов для населення та вдосконалення системи медичної допомоги населенню Рівненщини. Започаткувати і успішно провести стартові заходи на виконання президентської програми “Велике будівництво”. За прогнозами експертів, зазначені заходи ставлять на меті розбудову міста Рівне до рівня мегаполісу з розвиненою інфраструктурою світового рівня. Рівне повинне бути центром Північно-Західного регіону.

03.09.2020



Рівне-Ракурс №10 від 03.09.2020p. 
На головну сторінку