Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №982 від 17.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Слуга Народу» на Рівненщині розбудовує партійну мережу

«Слуга Народу» на Рівненщині розбудовує партійну мережу

Основа основ будь-якої партії в демократичній країні – це первинні організації. На жаль, за всі три десятиріччя існування багатопартійності в Україні, наші політичні сили цю аксіому не засвоїли, і первинна партійна ланка до останнього часу була «ахилесовою п?ятою» більшості українських партій. Хоча з кожного правила є винятки. Так, ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «СЛУГА НАРОДУ» на Рівненщині активно розбудовує мережу саме первинних партійних організацій. Про те, як відбувається цей процес, ми попросили розповісти голову Рівненської Обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» Юрія Ліпського.

– Дійсно, ми дуже велику увагу приділяємо саме створенню та підтримці роботи місцевих осередків ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Це важливо, щоб організації на місцях працювали на регулярній основі. Що я маю на увазі – зазвичай, первинні організації політичних партій працюють лише перед виборами, а після виборів фактично зникають. Це дуже погано як для політичних сил, так і для виборців, адже втрачається комунікація між партією та тими людьми, інтереси яких вони повинні представляти. Керівництво нашої політичної сили ставить перед обласними організаціями завдання створити на місцях постійно діючі осередки ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», і не просто створити, а зробити їх дієвими партійними організаціями, які б спільно з органами місцевого самоврядування постійно пропонували і втілювали в життя необхідні людям проєкти. Для України – це новий формат партійного життя, але я впевнений, за такою формою роботи – майбутнє. Це серйозна ділянка партійної роботи. Днями ми відкрили Дубенський осередок ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Його очолив Артур Биць, який є помічником народного депутата України Олександра Алексійчука. Артур Биць буде керувати партійною діяльністю в поки ще існуючих Дубенському, Млинівському, Демидівському та Радивилівському районах. Це значні території, де є багато нагальних питань.

Звісно, головним завданням на нинішньому етапі роботи Дубенської районної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» є підготовка до місцевих виборів, тим більше, що вони відбудуться вже в нові укрупнені районні ради. Також стоїть завдання з підтримки голів ОТГ та депутатів сільських, селищних та міських рад, тому що наша політична сила зацікавлена в тому, щоб на виборах 25 жовтня перемогу здобули люди, які хочуть та вміють працювати на благо громад.

Хочу також зауважити, що Дубенська партійна організація не перша районна організація, яка працює на теренах Рівненщини. Вже активно працюють районні осередки у Варашівському районі, ним керує Юрій Козярець. В Сарненському районі партійну організацію очолює Андрій Мичка.

Розбудова місцевих осередків ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» на Рівненщині триває.

17.09.2020Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2020p. 
На головну сторінку