Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №983 від 24.09.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Гранола

Гранола

250 гр. пластівців довгої варки (щоб не згоріли); 100 гр. фруктового пюре; 2 ст. л. меду; дрібка солі; горіхи, сухофрукти, насіння за смаком.

Пюре, мед, сіль змішати з пластівцями, ретельно так, щоб кожен пластівець був задіяний. Тоді додаємо насіння і горіхи. Викладаємо на деко і при 160 0С запікаємо хвилин 30, помішуючи кожні 5-7 хвилин, щоб нічого не підгоріло. За 5 хвилин до закінчення додаємо промиті і просушені сухофрукти. Готову гранолу охолоджуємо, зберігаємо в герметично закритій банці. Додаємо до йогурту, молока, а можна і так похрумтіти, замість цукерок.
24.09.2020



Рівне-Ракурс №10 від 24.09.2020p. 
На головну сторінку