Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №984 від 01.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Брауні з кабачка

Брауні з кабачка

На форму 20*20 см: 150 гр. чорного шоколаду; 2 яйця; 1 ст.л. арахісової пасти (опціонально); 200 гр. тертого кабачка (рідину не віджимаємо); 130 гр. борошна; 50 гр. масла вершкового; 30 мл олії; 100 гр. цукру; 30 гр. какао; 1/2 ч.л. солі; 1 ч.л. соди;

Шоколад, арахісову пасту, вершкове масло розтоплюємо. Яйця змішуємо з цукром та олією, не збиваємо. Борошно просіюємо з какао, содою, сіллю, вмішати до яєчної суміші, вийде густе тісто, додаємо кабачок, перемішуємо, додаємо шоколадну суміш, ще раз перемішуємо. Виливаємо в форму і випікаємо при 175 0С 30 хвилин.

Готовий брауні охолоджуємо і за бажанням покриваємо глазур’ю:

50 гр.цукру;

20 гр.какао;

60 гр.молока – все доводимо до кипіння, тримаємо 1-2 хвилини, щоб заварився порошок какао. Трохи охолоджуємо і вмішуємо 40 гр. вершкового масла до повного розчинення.

01.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2020p. 
На головну сторінку