Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №984 від 01.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

У Рівному презентували команду партії «Сила і Честь»*

У Рівному презентували команду партії «Сила і Честь»*

25-го вересня у Рівному відбулася презентація команди від партії «Сила і Честь», які балотуватимуться до Рівненської міської, районної та обласної рад. Зазначимо, що очолив рівненську команду партії кандидат на посаду міського голови, депутат Рівнеради Олексій Муляренко.

Команда партії «Сила і Честь» у Рівному – це відомі у нашому місті люди. Зокрема, керівник міграційної служби Рівненщини Лілія Драпчинська, головний лікар обласної лікарні Віктор Ткач, завідувач відділенням променевої діагностики обласного діагностичного центру Пилип Семенюк, волонтерка Тетяна Ременюк, керівник Асоціації сестер медичних Рівненщини Людмила Романішина-Лановська, архітектор Петро Подолець, засновник Рівненського університету третього віку Ольга Ладюк, заступник директора Рівненського обласного центру зайнятості Андрій Грещук, голова громадської організації для людей з інвалідністю “Генерація успішної дії” Петро Поліщук та багато інших достойників.

На початку заходу із вступним словом виступив кандидат на посаду міського голови від партії “Сила і Честь” Олексій Муляренко.

“У нас багато планів насправді. Є гарне бачення розвитку Рівного, і що важливо, є управлінський досвід. Особисто в мене, як на рівні голови обласної державної адміністрації, так і людини яка з нуля збудувала успішний бізнес. Я знаю як створювати робочі місця та залучати інвестиції. А тому маю впевненість в собі, і в нашій команді. Все нам під силу, все ми зробимо разом і перемога буде за нами. Ми йдемо, щоб змінити місто на краще”, - зазначив Олексій Муляренко.

Відомий у Рівному архітектор та скульптор, голова правління Рівненської обласної організації Спілки художників України Петро Подолець у своєму виступі зупинився на проблемі відсутності генерального плану міста, і як результат хаотичній його забудові.

“Генеральний план міста, який прийнято ще у 2008 році, вже давно втратив свою легітимність. Він не відповідає як сучасному законодавству, так і державним нормам. Крім того, у ньому багато помилок. Тому в місті зараз дуже багато хаотичних забудов. Рівному вкрай необхідний новий генплан. Після перемоги Олексія Муляренка та команди партії “Сила і Честь” на виборах до міської ради, це стане одним із першочергових наших завдань”, - наголосив Петро Подолець.

Нагадаємо, 22 вересня «Сила і честь» оголосила про участь у місцевих виборах на Рівненщині. Партія є єдиною непарламентською політичною силою, яка входить в п’ятірку найпопулярніших партій в Україні і не причетна до жодного з відомих олігархів. Лідером партії «Сила і Честь» на всеукраїнському рівні є Ігор Смешко – людина відома та авторитетна! Перший в історії незалежної України військовий аташе в США та Швейцарії. Очолював Комітет з питань розвідки при президентові України. Голова Служби безпеки України (2003-2005 роки). Кандидат на посаду Президента України у 2019 році.

01.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2020p. 
На головну сторінку