Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №984 від 01.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Партія «Рівне Разом» братиме участь у місцевих виборах*

Партія «Рівне Разом» братиме участь у місцевих виборах*

«Бюрократичні перепони усунуто», – Віктор Шакирзян про рішення ТВК

У вівторок, 29 вересня, рішенням ТВК затвердили список з 42 кандидатів від партіі? «Рівне Разом». Юристи партіі? зазначають, що члени ТВК прии?няли це рішення попри неодноразові спроби політичного тиску з боку опонентів.

Як повідомлялось раніше, представники «Рівне Разом» зафіксували спроби тиску та залякування членів ТВК з боку провладних народних депутатів та чиновників. Це викликано тим, що згідно з останніми соціологічними дослідженнями, новоутворена політична сила, не поступається рейтингом пропрезидентській партії.

За словами голови партіі? ­Віктора Шакирзяна, наразі є шанс, що вибори у Рівному будуть демократичними:

“Віримо, що тепер, коли бюрократичні перешкоди усунуто, вибори відбуватимуться прозоро та демократично. А рівняни зможуть віддати своі? голоси без зовнішнього тиску, керуючись виключно інтересами громади. Адже важливо, щоб вибір був! Бо так твориться справжня демократія”.

Нагадаємо, раніше представники «Рівне Разом» неодноразово зверталися до правоохоронців та проводили мирні акціі? під стінами облдержадміністраціі? та ТВК, аби привернути увагу громадськості та зупинити провокаціі?.

Віктор Шакирзян додає, що спроби політичних опонентів усунути неугодних і?м кандидатів, у тому числі и? «Рівне Разом», вважає ганебною спробою спотворити волевиявлення рівнян. Крім того, у партії запевнили, що і надалі відстоюватимуть права рівнян і боротимуться за їх захист та справедливість.

01.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2020p. 
На головну сторінку