Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №988 від 29.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

#OlympicLab у таборі дитячих можливостей на Рівненщині

#OlympicLab у таборі дитячих можливостей на Рівненщині

Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області за підтримки КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» РОР, продовжує реалізацію Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab, що впроваджується НОК України.

Цього разу для спілкування з дітьми був обраний напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе». Проходив він у таборі дитячих можливостей ТОВ «Savvy Nation», що в період осінніх канікул працює у с. Жобрин Рівненського району.

Цей модуль допомагає дітям більше дізнатися про важливість навчання упродовж всього життя та пізнати свої можливості у нових, для більшості, сферах діяльності. Сьогодні до них завітали особливі гості – гравці команди «Західний вогонь», майстри спорту України з софтболу Діана Вашай і Наталія Корнозевич. Після короткого знайомства, спортсменки розповіли дітям про свій шлях у спорт, досягнення, здобутки команди. Як підтвердження, частину нагород із змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів дівчата привезли з собою. Окрім того, чемпіонки відповіли на всі багаточисельні запитання учасників заходу. Адже для більшості дітей це взагалі було перше знайомством із софтболом.

Після майстер-класу, що провели відомі спортсменки, як діти, так і педагоги мали унікальну можливість спробувати себе у цьому виді спорту: відбити софтбольний м’яч битою та зловити його спеціальною рукавичкою.

Продовжився захід спортивними індивідуальними конкурсами та вікториною на спортивну тематику, де діти змогли проявити свої різнобічні здібності та отримати призи.

На завершення – кожен мав можливість індивідуально поспілкуватись з чемпіонками, зробити селфі та, навіть, цілу фотосесію! На згадку всі учасники отримали подарунки від НОК України.

29.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 29.10.2020p. 
На головну сторінку