Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №990 від 12.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Розминка від чемпіона» у Бокіймівській ОТГ

«Розминка від чемпіона» у Бокіймівській ОТГ

На Рівненщині продовжується спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Цього разу «Розминка» завітала до учнів Війницької ЗОШ І-ІІ ступенів Бокіймівської ОТГ. На зустріч з кандидатом у майстри спорту України з пауерліфтингу Юрієм Ковальчуком, членом збірної команди області з футболу серед спортсменів з вадами опорно-рухового апарату Максимом Михайловим та їх тренером Василем Коваленком в спортивному залі зібрались школярі та їх наставники.

Традиційно, захід розпочався з визначення переможців конкурсу малюнків на спортивну тематику, який пройшов в навчальному закладі напередодні з нагоди «Розминки від чемпіона». Нагородження авторів найкращих малюнків продовжилось розповідями спортсменів про свій шлях у спорт, захоплення певними видами спорту, участь у різноманітних змаганнях.

Зокрема, Юрій детально розповів про пауерліфтинг, особисті здобутки та свій непростий шлях у їх звершенні. А ще діти дізналися, що атлет серйозно займався легкою атлетикою, де також показував достойні результати.

Максим Михайлов – юний спортсмен, який ще тільки починає розвиватися та удосконалюватися у футболі. Проте вже залучається до складу збірної команди Рівненської області. Для школярів було цікаво послухати, який режим тренування у нього, і взагалі, чи є плани реалізувати себе на професійному рівні.

Досхочу поспілкувавшись, діти взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина», де кращі знавці олімпійського спорту отримали подарунки. Після цього, Юрій та Максим провели розминку з учнями. Спочатку юнаки та дівчата з очевидним задоволенням і старанністю повторювали усі вправи. А потім долучилися до майстер-класу від Максима Михайлова щодо техніки володіння футбольним м’ячем. Навіть більше – провів імпровізований конкурс з жонглювання кулястого.

Після розминки була фотосесія з гостями та їх нагородами. А вже наступний тур «Розминки» пройде у Сестрятинській ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Бугаївській ОТГ.

12.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2020p. 
На головну сторінку