Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №997 від 31.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Яким святим молитися на Різдво!

Яким святим молитися на Різдво!

В різдвяну ніч християни усього світу прославляють народження Ісуса Христа і Діву Марію, яка дала йому життя.

Різдво – велике православне свято. В різдвяну ніч християни усього світу прославляють народження Ісуса Христа і Діву Марію, яка дала йому життя.

Молитви святим у цей день допоможуть вам досягти внутрішньої гармонії і позбутися від бід і хвороб.

Різдвяний святвечір кожен рік переносить нас у казку і очікування дива. Православні дотримуються суворого посту і готуються до святкового богослужіння, яке триває всю ніч. Однак навіть якщо у вас немає можливості піти до церкви і взяти участь у службі, ви все одно можете молитися святим у свято Різдва.

Ненародженому немовляті Ісусу. У Різдво в першу чергу прийнято підносити молитви подяки, а так само просити про загальне у світі і добробут. Моляться, прославляючи прихід Ісуса Христа на нашу землю і майбутнє спасіння всіх людей у світі від гріха. Новонародженого Ісуса славлять і просять про очищення і прощення грішної душі, а також про довге щасливе земне життя.

Пресвятої Богородиці. Не менш, ніж народженого Бога, прославляють Його Матір, непорочну Діву Марію. В молитвах просять Богородицю про появу дітей, здоров’я майбутньої матері і непорушності християнської сім’ї.

Моляться так само своєму Ангелу-Охоронцю. Різдвяна ніч – найкращий час для встановлення міцного зв’язку зі своїм Ангелом-Хранителем. В молитві прославляють Ангела і просять його оберігати і наставляти на шлях протягом усього життя, а так само берегти сім’ю і дітей від травм і хвороб.

Підносять молитву і Апостолу Петру, що тримає ключі від воріт Раю. Апостолу моляться про зцілення важких хвороб, зміцнення у вірі й воцерковленії невіруючих родичів.

Вважається, що молитва Архангелів у ніч Різдва допоможе важкохворим встати на ноги, а померлих насильницькою смертю увійти в Райські ворота. Найчастіше з таким проханням звертаються до архангелу Михаїлу, захиснику і покровителю слабких і скривджених.

31.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 31.12.2020p. 
На головну сторінку