Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №997 від 31.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Рекомендації астрологів

Рекомендації астрологів

Овен Після складного і суперечливого ??Щура, який постійно припідносив сюрпризи, і часом досить неприємні, новий 2021 рік Бика видасться Овнам до снаги. Нарешті представники цього знаку Зодіаку зможуть розправити свої крила наповну. Їх розум, талант і воля до перемоги будуть затребувані. Більш того, те, що Овни раніше вважали своїм хобі, може перетвориться на джерело доходів.

Основне завдання для Овнів на рік прийдешній – йти вперед, бути господарем долі, своїми руками будувати майбутнє. Без перешкод, звичайно, не обійдеться – починаючи від несподіваних нападів ліні і закінчуючи раптово виниклими сімейними питаннями, яким доведеться приділити массу.

Телець

В астрології китайський знак Бика, під чиїм заступництвом пройде 2021 рік, асоціюється із західним знаком Тельця. Так що готуйтеся, 2021 рік Бика може відкрити перед вами надзвичайно великі можливості.

Із самого початку 2021 року Тельці стануть рішуче домагатися результатів як в нових проєктах, так і в тих, які були запущені раніше. Працьовитість Тельців не залишиться непоміченою. Багато представників цього знаку Зодіаку отримають можливість просунутися службовими сходами або змінять роботу на більш цікаву і високооплачувану.

Близнюки

У рік Бика життя Близнюків почне розкручуватися стрімко – мов стиснута і відпущена пружина. Кінетичну енергію при цьому стануть генерувати самі представники знаку, і чим більше її виявиться, тим краще підуть справи. У 2021 році Близнюкам буде підвладне все. Можна будувати плани, братися за будь-який проєкт, виходити на якісно новий рівень.

Секрет успіху, в першу чергу, буде лежати в умінні знаходити спільну мову із самими різними людьми.

Рак

Більшість Раків дивляться у 2021 рік Білого Металевого Бика з оптимізмом і, треба сказати, вони мають для цього всі підстави. Після складного року Щура, який змусив багатьох Раків в корені змінити не тільки всі плани, а й погляди на життя, рік Білого Металевого Бика просто зобов’язаний скластися цілком сприятливим чином.

У рік Білого Металевого Бика грошові питання у Раків взагалі будуть вирішуватися з легкістю. Вони зможуть вигідно розпорядитися засобами, які будуть довірені їм в управління. А ось особисті заощадження довіряти будь-кому не слід.

Лев

Лев – центральна фігура всього зодіакального кола. Люди, народжені під знаком Лева, сильні, амбітні, цілеспрямовані.

У 2021 році Леви отримають увагу оточуючих, яку вони так довго домагалися. Леви будуть формувати навколо себе групи, що переслідують ті чи інші інтереси. У кожній з них Леви можуть бути як лідерами, в більшості випадків, так і відомими. Важливо тільки вчасно робити вибір і не ухилятися від пропозицій, які сама доля стане поставляти представникам знаку весь рік.

Діва

Рік, що минає, напевно, доставив багатьом Дівам чимало серйозних проблем. Але на новий 2021 рік Бика зірки налаштовані оптимістично – складний період у житті Дів закінчиться з відходом року Щура.

Як тільки ви розберетеся з усіма проблемами, що дісталися у спадок від 2020 року, відразу ж треба приступати до закладки фундаменту вашого нового етапу в житті.

Терези

У 2021 році Білого Металевого Бика, Терези повинні будуть навчитися жити простіше, не страждаючи так від дрібних невдач, якими рясніє життя будь-якої людини і які даються, власне, для того, щоб людина змогла гідно оцінити свої перемоги. Адже все пізнається в порівнянні.

У прийдешньому році знак Терезів відвідає натхнення. Весь рік буде відзначений потужним припливом творчої енергії. З’явиться можливість зайнятися справою, до якої давно вже лежить душа, але на яку ніколи не вистачало часу.

Скорпіон

Рік Бика для Скорпіонів обіцяє стати вельми неординарним – вам належить реалізація масштабних планів, і в той же час багато часу забиратимуть різні, на перший погляд незначні дрібниці.

У першій половині 2021 року представники знаку Скорпіон можуть сміливо приступати до вирішення житлових проблем, купувати нову квартиру, приступати до будівництва будинку, ну або хоча б гаража. Однак час, який доведеться витратити на всякі папери, дозволи та погодження буде перевищувати всі розумні межі.

Стрілець

У новому 2021 році Стрільців чекає період розширення можливостей. Ви зможете збільшити як рівень своєї освіченості, так і коло спілкування. Слід брати стільки знань і спілкування, скільки зумієте подужати.

У рік Білого Металевого Бика Стрільці отримають можливість взяти участь в проєктах, які грунтовно змінять звичний плин їх життя. Буде потрібно напруга всіх сил і волі, щоб відповідати новим положенням.

На самому початку року зірки обіцяють Стрільцям цікаві знайомства, які здатні повністю змінити їх життя.

Козеріг

У 2021 році Козерогам належить багато звершень, як в професійному плані, так і в домашніх справах. Ви цілком будете здатні витримати високий темп, який задасть рік Бика, якщо знайдете час і можливості для періодичного відпочинку.

Козерогам слід час від часу залишатися наодинці із собою, щоб перевести дух і наповнитися енергією. Головне завдання для вас – постійно зберігайте оптимізм, саме це дозволить з честю виходити з найрізноманітніших ситуацій.

Водолій

У 2021 році перед Водоліями будуть відкриті всі шляхи, навіть ті, де раніше не вдавалося абсолютно нічого. Все, що Водолії зможуть отримати у 2021 році, буде цілком і повністю залежати тільки від них самих, їх бажання, волі, здатності правильно розподіляти і направляти зусилля. Головним напрямком року Білого Металевого Бика все ж слід вважати встановлення партнерських контактів.

У такому положенні важливо не боятися брати на себе відповідальність, тому що в рік Бика Водолії приречені на керівні позиції.

Риби

Риби, як відомо, самий таємничий і наймудріший знак зодіаку. Народжені під цим знаком люди талановиті, чуйні і мають надзвичайну інтуїцію. Рік Білого Металевого Бика для Риб стане часом поступового і планомірного розвитку.

Інтуїція, яка, у риб добре розвинена, буде в 2021 році грати дуже важливу роль. Рибам буде необхідно розуміти мову знаків, на якій з ними почне спілкуватися доля і саме світобудову. І якщо це у них вийде, вони знайдуть небувалу силу.

31.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 31.12.2020p. 
На головну сторінку