Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №998 від 14.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кімнатні рослини, які не тільки прикрашають квартиру, але й притягують удачу

Кімнатні рослини, які не тільки прикрашають квартиру, але й притягують удачу

Спатифілум Приголомшлива квітка, позитивно впливає на подружні стосунки. Особливо вазон пасує у спальні, це своєрідний оберіг від зрад. Якщо ваша мета – поліпшення подружніх відносин, то спатифілум вам просто необхідний. Ця рослина – символ спокою, взаємоповаги, вона навіть сприяє тому, щоб швидше завагітніти. Якщо у вас немає чоловіка, варто поставити спатифілум в спальні. А ось передаровувати цю рослину не можна, інакше ви ризикуєте віддати своє щастя.

Гібіскус

Ще одна корисна квітка, яка може залучити щастя в особистому житті, причому не тільки сімейне, а й пристрасне. У традиціях деяких народностей гібіскус вплітають у вінки нареченим. Поставити таку рослину в спальні, значить відродити пристрасть і любов між подружжям. В цьому випадку необхідно чоловікові і дружині доглядати за квіткою. Гібіскус підвищує життєві сили і нівелює апатію.

Антуріум

Ефектна квітка, яка приваблює своїми красивими приквітками. Цю рослину ще називають щастям для чоловіків. Тим, кому потрібна удача в справах, любов жінок, варто поставити цю квітку в будинку. Одруженим чоловікам він теж приносить успіх, допомагає налагодити сімейне життя. Однак, рослина отруйна, необхідно дотримуватися запобіжних заходів.

Хризантема

Прекрасна квітка і дуже сильний талісман, який символізує ніжність і гарні стосунки. Хризантеми приваблюють чоловіків, підвищують упевненість в собі, допомагають позбутися від сумнівів. Особливо допоможе вона тим, хто стоїть на роздоріжжі.

Мирт

Миртове дерево дарують на весілля як талісман сімейного благополуччя. Мирт дарує щастя, любов, вірність, привертає успіх в особистому житті. Властивості рослини підвищуються у багато разів, якщо його посадити в красиву ємність.

Не забувайте про те, що найбільшу силу рослини знаходять в певних зонах. Південний захід – любов, взаєморозуміння, схід – благополуччя, південний схід – фінанси, північ – удача.

14.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 14.01.2021p. 
На головну сторінку