Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №999 від 21.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Віталій Коваль: Високий рейтинг Рівненщини у 2020 році – спільне досягнення влади і бізнесу

Перебуваючи з робочою поїздкою у Дубенському районі, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль відвідав агрокорпорацію «Крупець». Це велика багатогалузева компанія, яка належить до тих, що змогли втримати позитивну динаміку під час пандемії.

«Рівненщина – агропромисловий регіон. Незважаючи на Covid-19, сільськогосподарські підприємства під час карантину продовжили активно працювати. Серед них і агрокорпорація «Крупець», яка є хорошим прикладом локального патріотизму – працюють чесно, забезпечують роботою місцеве населення, стабільно сплачують податки. Влада має допомагати соціально відповідальному бізнесу, створювати рівні умови для розвитку таких підприємств. Від цього залежить соціально-економічний розвиток регіону», – зазначив Віталій Коваль.

За словами голови ОДА, те, що Рівненщина у 2020 році в загальноукраїнському рейтингу у п’ятірці лідерів – спільне досягнення і влади і бізнесу.

Агрокорпорація – це чотири підприємства у селі Крупець, які спеціалізуються на вирощуванні сільськогосподарських культур, виробництві курячих яєць, м’яса бройлерів, переробці соняшника, комбікормів, сушінні і зберіганні зерна. Компанія забезпечує роботою майже 260 мешканців області. Продукцію птахівництва експортують у 16 країн світу.

«Упродовж 20 років ми створили сучасне європейське підприємство аграрного напрямку. Воно дійсно сьогодні конкурентне не тільки в Україні, а й на теренах Європи та всього світу. Сьогодні наша продукція поставляється у багато країн Африки, Азії, Європи. Ми гордимося, що марка нашої продукції – присутня на всіх ринках світу», – розповів засновник агрокорпорації «Крупець» Володимир Варфалюк.

Підприємство налаштувало повний цикл виробництва – від поля до магазину. Більше того, розробили власну технологію натуральних кормів без домішок. В результаті – в яйці і курячому м’ясі повністю відсутні антибіотики.

Голова ОДА під час зустрічі з керівництвом агрокорпорації обговорили питання спрощення дозвільних документів, рівні умови господарювання поряд з дрібними товаровиробниками.

21.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2021p. 
На головну сторінку