Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1003 від 19.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Олександр Бондар: “Хочу подякувати всім хлопцям. Вони билися один за одного”

Олександр Бондар: “Хочу подякувати всім хлопцям. Вони билися один за одного”

Виконувач обов’язків головного тренера “Кардинала-Рівне” Олександр Бондар поділився враженнями від переможного матчу проти “Моноліта-Viva Cup”:

– Перш за все, хочу подякувати всіх хлопцям. Вони сьогодні справді билися один за одного. Показали, що ми – єдиний колектив. Маю надію, що продовжимо так грати й надалі, продовжимо битися один за одного. Можливо, ми не маємо таких класних виконавців, як деякі інші команди. Але за рахунок самовіддачі, характеру – ми повинні продемонструвати, що нікому у Рівному просто не буде.

– Що стало причиною такої напруженої кінцівки гри?

– Зарано повірили в перемогу. За рахунку – 5:1 мали два-три моменти, які не реалізували. Пропустили двічі, почали нервувати. Добре, що витримали. Зрозуміло, що важко за тиждень якось змінити гру команди, перебудуватися. Тому на перший план вийшли бійцівські якості. Ще раз дякую хлопцям за це.

– Як команда готуватиметься до плей-офф?

– Зараз дамо команді декілька вихідних. Всі морально і фізично втомлені. Треба переосмислити все, що відбулося. Перезавантажитися. І наступного тижня розпочнемо готуватися. Це будуть дворазові тренування. Розбиратимемо свою гру і гру суперника. “Енергія” – дуже сильна команда. На одному рівні з “Ураганом” і “Продексімом”.

– Після гри в Києві президент оголосив, що команду залишають Концеба, Кожемяка і Лисенко. Кожемяка сьогодні грав. Прийняли рішення, що він залишиться?

– Можливо, рішення президента було емоційним. Одразу, коли було вирішено, що я виконуватиму обов’язки головного тренера, я одразу звернувся до президента залишити усіх в команді. Бо кадрово перебудувати команду зараз неможливо. А в плей-офф ми гратимемо що два дні. Президент вирішив дати ще один шанс лише В’ячеславу. Це рішення президента. Лисенко і Концеба, на мій превеликий жаль, команду залишили.

19.02.2021Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2021p. 
На головну сторінку