Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1003 від 19.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Олександр Третяк взяв участь у навчанні голів територіальних громад Рівненської області

Міський голова Олександр Третяк взяв участь у навчанні на Рівненських територіальних курсах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Ці курси проводилися для керівників органів місцевого самоврядування.

Учасники розглянули питання створення в структурі виконавчих комітетів міських, селищних, сільських рад самостійного структурного підрозділу з питань цивільного захисту чи введення посади окремого фахівця.

Сергій Вовчук, начальник центру, полковник служби ЦЗ, звернув увагу на питання співпраці навчально-методичного центру з органами самоврядування, створення мережі консультаційних пунктів з питань ЦЗ, їх матеріально-технічного забезпечення та методики проведення консультацій щодо дій непрацюючого населення в умовах надзвичайних ситуацій.

Викладачі Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області також поінформували слухачів про надзвичайні ситуації та небезпечні події на території Рівненської області, основні заходи захисту населення і територій від НС. Розказали про планування заходів цивільного захисту, розроблення та затвердження відповідних положень, інструкцій щодо виконання заходів техногенної безпеки, здійснення постійного контролю за їх дотриманням.

Такі навчання дають змогу підвищити рівень готовності посадових осіб до виконання обов’язків у сфері цивільного захисту.

19.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2021p. 
На головну сторінку